Ансамбль танцю ім. Павла Вірського. Концерт-холл «Freedom»

Ансамбль танцю ім. Павла Вірського. Концерт-холл «Freedom» пʼятниця 20 січня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Націона́льний заслу́жений академі́чний анса́мбль та́нцю Украї́ни і́мені Павла́ Ві́рського

Виступ ансамблю імені Вірського - це унікальний союз кольору , енергії та артистизму ... Глядачі побачать яскраві і виразні рухи , віртуозні стрибки до стелі , блискавичні обертання і неперевершену зміну динаміки танців - від меланхолії до ейфорії.

Ви отримаєте абсолютно унікальні враження , адже основу репертуару ансамблю становлять старовинні й сучасні танці різних регіонів України, а також танці народів СРСР, країн народної демократії, хореографічні картини дореволюційного і сучасного життя («Запорожці», «Чумацькі радощі», «На кукурудзяному полі», «Новорічна метелиця» та ін.). Показовою рисою ансамблю є широке відображення сучасної тематики і творче використання спадщини народного танцю. Завдяки високому рівню професійної майстерності ансамбль здобув широку популярність. За радянських часів колектив з великим успіхом гастролював у республіках СРСР, а також за кордоном (у КНР і В'єтнамі, 1956; Польщі, 1955; Англії, 1958; Франції і Австрії, 1959). Рекордний план ансамблю досягав 156 виступів на рік.

Ансамбль імені Вірського - 100 найсильніших артистів , пристрасних , повних життя , веселих , чудово тренованих , з неймовірною енергетикою , а за майстерністю краще самих першокласних виконавців .

Колектив побував більше ніж у 60 країнах світу, зокрема: у В ‘єтнамі, Кореї, Китаї, Кубі, Австрії, Англії, Канаді, США, Бельгії, Франції, Іспанії, Італії, Греції, Бразилії, Аргентині, Венесуелі, Португалії, Швейцарії , Данії, Андоррі, Японії та інших, де завжди з честю демонстрував досягнення національної культури, вносив посильний внесок у розвиток світової культури.

Іскрометному українському хореографічному мистецтву стоячи, збиваючи долоні до почервоніння, під вигуки від захоплення аплодують концертні зали усього світу …

Отримати незабутні враження від майстерності української гордості Ви зможете у своєму місті на концерті ансамблю ім.П.Вірського.


Попереднє замовлення