Світові зірки Аргентинського Танго

Мировые звезды Аргентинского Танго среда 28 марта 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Всім шанувальникам мистецтва присвячується!

До Міжнародного дня Театру за підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні в рамках міжнародного туру 25 березня 2019 року о 19–00 на сцені Київського національного академічного театру оперети відбудеться концерт СВІТОВИХ ЗІРОК аргентинського танго з участю однієї з найвідоміших пар, танцюристів і викладачів світового класу — засновникам Tango Rouge Company, постановниками самого видовищного танго-шоу «Noches de Buenos Aires», світовим зіркам — Нері Піліу (Neri Piliu) і Шаніни Кіньонес (Yanina Quinones) — Аргентина, в супроводі італійського танго-оркестру «Tango Spleen Orquesta»

Молода харизматична пара кожною появою на публіці викликає загальне захоплення своїм різнобічним і досконалим танго, насиченим то пристрастю, то легкої романтичної ніжністю. Їх постановки відрізняються елегантним і віртуозним танцюванням, вишуканими костюмами і видовищністю.

Акомпанувати цим блискучим танцюристам буде не менш відомий в світі танго, італійський оркестр «Tango Spleen» під керівництвом Мар’яно Сперанза (Аргентина). Вас порадують насиченим живим звуком, музикою і вокалом, проникаючими в Ваші серця. Ви побачите, що танго буває різне: яскраве і чуттєве, ніжне і сентиментальне, легке і грайливе. Блискучу майстерність танцюристів і прекрасна, повна любові музика танго нікого не залишать байдужими.

Живий звук, живі емоції, живе танго!

На глядачів чекає ще один сюрприз — незрівнянний майстер Аргентинського фольклору, який протягом багатьох років поспіль є одним з кращих на світовій сцені — Еміліо Корнехо (Emilio Cornejo) здивує Вас мистецтвом справжніх аргентинських гаучо.

Тільки 25 березня 2019 року у Києві — ТАНГО ВИЩОЇ ПРОБИ! Майстри своєї справи подарують всіх гостям найтепліші і святкові ноти аргентинського танго!!!


Предварительный заказ