5 VYMIR

5 VYMIR пятница 11 мая 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

5 Vymir — український музичний гурт із Києва. Їх дебютний альбом Містолінія потрапив у топ кращих альбомів 2014 року за версією провідних ЗМІ. У 2016 році 5 Vymir стали спеціальним гостем київського концерту бельгійської інді-групи Balthazar і хедлайнерами фестивалю Comma Stage до Дня Києва. Виступали на найбільших фестивалях країни (включно із Zaxidfest, Koktebel Jazz Festival, RespublicaFEST, ГОГОЛЬFEST, Бандерштат, Woodstock Ukraine), дали концерти від Краматорська і Слов’янська до Кракова та Берліна.

У квітні 2017 року 5 Vymir представляють свій другий студійний альбом «Нові Імена», музичним продюсером якого став Петро Чернявський, відомий за співпрацею з Океан Ельзи, Земфірою, Діаною Арбеніною та чималою кількістю інших артистів i колективів, автор проекту Peter and the Wolves. Альбом отримав схвальні відгуки від журналістів, а однойменний сингл «Нові Імена» разом з кліпом потрапив у ротацію на провідні радіостанції і телеканали. Лише протягом квітня 5 Vymir представили нову платівку у 8 містах України. Найбільші концерти відбулись у Львові (FESTrepublic) і Києві (Sentrum).

Альбом «Нові Імена» складається з 10 треків — 8 нових пісень та двох синглів Вічність та Холод у Волоссі, що були випущені раніше, у 2016 році. Музиканти працювали над новими треками протягом літа-осені 2016-го, а записали альбом за добу, усамітнившись у заміському будинку.

«Поїхати за місто — була чудова ідея. Так робили багато груп — від Pink Floyd до RHCP. Репетируючи і записуючи альбом ми прекрасно провели час разом, в ізоляції від світу, знову відчули себе групою.
Найважливіше — те, що було дійсно весело. Майже всі інструменти писалися одночасно, що і дало змогу зберегти живе звучання кожної пісні».

У березні вийшов кліп на однойменну пісню Нові Імена, в якому, окрім музикантів 5 Vymir, знялися нові обличчя української незалежної музичної сцени. Концепцію продовжено в оформленні альбому і афіш концертного туру: на обкладинці, яку створив вокаліст і клавішник групи Вадік Лазарєв теж зображені нові імена української музики: Sinoptik, Stoned Jesus, Sasha Boole, Grisly Faye, Andzh, Zapaska, Cardiomachine, а разом з ними учасники групи 5 Vymir.


Предварительный заказ