Володіння світла + Бачення

Володіння світла + Бачення пятница 21 декабря 22:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Володіння світла

Цей неймовірно барвистий фільм розповідає історію зародження і еволюції життя на Землі. Завдяки цьому чудовому повнокупольному шоу глядачі різного віку вирушать у подорож у часі і просторі. Від Великого Вибуху до сучасної епохи Людства.

Програма надихає чудесами природи і силою людської цікавості та прагнення до пізнання. Поетична за формою і, водночас, філософська за змістом, програма «Володіння світла» невимушено розповідає історію нашого Всесвіту тривалістю понад 13 мільярдів років.

Прекрасна музика і спеціально створений сферичний звук підсилюють емоційну складову перегляду.

«Володіння світла» — це захоплення для розуму і серця!

  • Аудиторія: 12+
  • Тривалість: 24 хв.
  • Виробництво: Німеччина

Бачення

Прослідкуємо шлях світла Всесвітом. Воно народилося у вигляді фотонів в надрах далекої зорі. Подолавши неозорі простори космосу, промінь світла потрапляє в очі людини, передаючи сигнали до головного мозку, завдяки чому ми його бачимо. Фільм «БАЧЕННЯ!» охоплює деякі питання астрофізики, фізіології зору й роботи головного мозку. Вслід за фотоном глядач потрапляє до ока юної спостерігачки зоряного неба, аби вивчити елементи ока та їхні функції.

Цей повнокупольний фільм створено спільно студіями Koenig Films (США) та Mirage 3D (Нідерланди) та профінансовано щедрим грантом від компанії ZEISS (Німеччина).

  • Виробництво: США/Нідерланди/Німеччина
  • Мова: Українська
  • Тривалість:27 хв.

Предварительный заказ