Він моя сестра

Він моя сестра четверг 10 сентября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Віддати життя за друга! Чи готовий ти до цієї жертві і чи важко знайти друга, за якого варто було б віддати життя? І, як показує життя, ще важче передбачити, хто виявиться другом – Він чи Вона.

Дружба між чоловіком і жінкою є однією з наймолодших форм сексуальних відносин і навряд чи зможе змагатися з дружбою між чоловіками.

Але що означає міцна чоловіча дружба, якщо є чоловіки, для яких жіночність природна?

Цей спектакль руйнує стереотипи, що склалися у суспільстві, і змушує задуматися. Адже вся яскравість, скандальність і епатажність можуть виявитися лише строкатою обгорткою, під якою ховається глибокий сенс людських відносин.

На цей спектакль можна прийти після довгого трудового дня, щоб відпочити і розслабитися, адже це хороша і якісна комедія. Але якщо ви хочете більшого, то вам тим більше варто побачити цю виставу. Глибинний зміст, закладений автором і режисером, в сукупності з блискучою грою акторів, змусить вас задуматися над життєвою ситуацією, яка могла б статися і з вами!

Виставу ви переглянете на одному диханні, вона змушує сміятися, співпереживати і співчувати.

Відмінна гра акторів, оригінальний сюжет, чудові костюми, яскравий грим, багато музики і танців. І в результаті – приємний післясмак після перегляду.

Насолоджуйтеся!


Предварительный заказ