VI Міжнародний музичний фестиваль «О-ФЕСТ»

VI Международный музыкальный фестиваль «О-ФЕСТ» воскресенье 10 июня 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Міжнародний музичний фестиваль «О-ФЕСТ» 2018 (м. Буча)

V міжнародний музично-театральний фестиваль розширює свої межі, і «О-FEST 2018» проходитиме протягом двох днів. Так, 9 червня — мистецькі акції відбуватимуться у літньому театрі та мальовничому ландшафтному парку м. Буча; 10 червня — гала-концерт у приміщенні Київського національного академічного театру оперети.

Засновники та організатори: Національна оперета України, Бучанська міська рада. За підтримки: Міністерства культури України, Голови Київської міської державної адміністрації, Департаменту культури КМДА.

Ось вже кілька років поспіль фестиваль збирає на одній сцені артистів-вокалістів та диригентів з провідних музичних театрів України та 13 країн світу: Австрії, Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, Канади, Китаю, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Румунії, Словаччини, України.

Тема «О-FEST 2018» — оперета-опера-мюзикл

У рамках фестивалю учасники від запрошених країн продемонструють майстерність виконання у цих двох жанрах.
Насичена чотирьохденна програма фестивалю також передбачає проведення широкомасштабних акцій, серед яких: виставки народних ремесел та виставки картин сучасних художників, виступи музичних і танцювальних колективів, концерти камерних ансамблів, джазова програма, майстер-класи, кулінарні презентації, розваги для дітей та чимало новацій. До проекту залучаються молодіжні, студентські колективи.
Серед гостей — Надзвичайні і Повноважні посли країн-учасниць фестивалю, відомі артисти, музиканти, провідні політичні, культурні та громадські діячі.

Фестиваль покликаний об’єднати світ музикою, відкрити Україну як культурну країну, в якій проживає високоінтелектуальна, талановита нація. Фестиваль має на меті представити місто Київ як європейську культурну столицю та залучити представників світової культурної еліти до співпраці з вітчизняними митцями.
«O-FEST» є важливою подією у розвитку міжнародних культурних відносин, сприяє популяризації музично-театрального мистецтва різних країн. Значно підвищить позитивний імідж України у світі та сприяє інтеграції нашої країни до Євросоюзу через мистецтво, зробить гарну інвестицію у майбутнє — у розвиток туризму та інтернаціонального культурного співробітництва. А також підвищує інвестиційну привабливість місць проведення акцій.

«О-FEST»: об’єднаємо світ музикою!


Предварительный заказ