Весела вдова

Веселая вдова пятница 05 апреля 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Вистава йде російською мовою.

Видатний класик віденської оперети Ф. Легар за своє життя написав багато цікавих оперет. Але світову славу йому принесла саме «Весела вдова».

Цій опереті вже більше 100 років, однак вона не втрачає своєї актуальності та привабливості. Прем’єра вистави відбулася у Відні 1995 року і одразу здобула любов у артистів, яким пощастило грати в ній ролі, та шалену популярність серед глядачів. «Веселу вдову» заслужено називають «королевою оперет»: за п’ять років від дня прем’єри виставу показали понад 18 тис. разів у 430 театрах світу. Оперета була неодноразово екранізована у різних країнах.

«Весела вдова» — це дотепна історія про любов і великі гроші. Молода чарівна вдова Ганна Главарі, власниця багатомільйонного статку, приїжджає до Парижа. Вона й не підозрює, що на неї відкрито полювання, а точніше, на мільйони, які залишив у спадок її чоловік-банкір.

Домогтися взаємності красуні-вдови доручають графу Данилу. Але виявляється, Ганна — його перше і єдине кохання, яке залишило глибоку рану в серці. Шлюб коханої дівчини з банкіром Данило сприйняв свого часу як зраду, і тепер ганятися за мільйонним посагом не має наміру

Чи зможе Данило пробачити образу, чи дозволить гордості відступити в ім’я кохання до прекрасної жінки?


Предварительный заказ