Трансформери у пошуках планети

Трансформеры в поисках планеты суббота 21 апреля 11:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Космічне шоу «Трансформери у пошуках планети!»

Пориньте у світ фантастичних пригод разом з дітьми на Прем’єрі космічного Шоу «Трансформери в пошуках планети!»

У своїй надзвичайній подорожі, з величезною кількістю пригод, Трансформери навіть не уявляють, що зустрінуть дивну, для них, планету Земля. Станьте першими, хто привітає наших неймовірних гостей! Це дивовижне пізнавальне дитяче космічне Шоу нового формату. Цікаво буде і дітям, і дорослим!

Чому космічне Шоу? Все дуже просто!

З перших хвилини подорожі Трансформерів по планетах Сонячної системи ніхто з глядачів не зможе відвести погляд. Побувавши на 8 планетах Ви дізнаєтеся, як влаштований наш Всесвіт. Ви побачите світ на грані реальності та ілюзії, де разом з героями станете свідками фантастичних пригод.

Для легкості сприйняття, інформація подається в ігровій, юмористичній формі, та візуально доповнена великим екраном у вигляді ілюмінатора.

На Вас чекає захоплюючий інтерактив з величезними Трансформерами та 18-ма унікальними персонажами — жителями інших планет. Незабутнє лазерне та світлове шоу. Неперевершена гра акторів.

Шоу розраховане на дітей від 4-х до 12-ти років. Діткам до 4-х років

безкоштовно (дитина на руках у дорослого). Тривалість — 1 година.

Творці зробили все, щоб у Вас залишились найтепліші та незабутні спогади.

Бажаєте потрапити у світ Трансформерів та подарувати незвичайне свято вашій дитині? Замовляйте квитки прямо зараз та приходьте 21 квітня в Будинок Художника на фантастичне Шоу!


Предварительный заказ