Tom Odell

Tom Odell вторник 05 февраля 20:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Британський романтик повертається в Україну з новим альбомом!

Сміливий, вільний, зворушливий і експресивний — цими словами журналісти описують Тома Оделла, юного музиканта з Великобританії, улюбленця аудиторії і популярних європейських фестивалів. З концертами в рамках презентації нового альбому виконавець відвідає кілька міст України, а виступ в Києві відбудеться 5 лютого 2019 року в концерт-холі Stereo Plaza!

Три причини йти на концерт Тома Оделла в Києві

Послухати новий альбом: музикант з Великобританії приїжджає в Україну не з порожніми руками, а з презентацією нового альбому Jubilee Road, вихід якого заплановано на 26 жовтня 2018 року. У мережі вже можна прослухати три сингли майбутнього релізу: Jubilee Road, If You Wanna Love Somebody і Half As Good As You. Останній записаний в атмосферному live-форматі, спільно з популярною німецькою поетесою Еліс Мертон.

Довгоочікуване виступ: цього літа Том Оделл повинен був виступити на київському фестивалі Atlas Weekend, але в останній момент концерт було скасовано. Музикант записав для українських шанувальників відео з вибаченнями і пообіцяв, що скоро повернеться — і стримав обіцянку! Тому 5 лютого в клубі Stereo Plaza фанати зможуть надолужити згаяне і насолодитися довгоочікуваним концертом.

Експресія і романтика: молодому артисту всього 27 років, але його творчість уже відзначено низкою престижних нагород. У його музиці відчувається вплив улюблених виконавців, таких як Девід Боуї, Боб Ділан і Леонард Коен, а живі виступи заряджені дивовижною енергетикою. Вперше він закохав у себе українську аудиторію в 2017, а концертом 5 лютого закріпить успіх і зустрінеться з шанувальниками, як з давніми друзями.


Предварительный заказ