THE VELVET SUN та Спеціальний гість Павло Коробчук

THE VELVET SUN та Спеціальний гість Павло Коробчук четверг 25 апреля 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

25 квітня у Жовтневому палаці Києва відбудеться концерт гурту The Velvet Sun за участі спеціального гостя, відомого українського поета та письменника Павла Коробчука.

Кияни The Velvet Sun стали відомі завдяки теплій новорічної композиції «Я хочу нову зиму», яка відразу ж завоювала симпатії українських слухачів. Їх кліп «Небеса» зайняв 1-е місце в конкурсі Макдональдз «Твори по-українськи», пісні «Намисто», «Тканини-ряднини», «Говори» та інші звучать на українських радіо-хвилях. У 2017 році колектив виступив як спеціальний гість на київському концерті легендарного британського музиканта Carl Palmer (співзасновника гуртів Emerson Lake and Palmer, Asia, Atomic Rooster). Музика The Velvet Sun відрізняється вишуканими гітарними і клавішними соло, що відсилають до епохи сонячних шістдесятих.

Спеціальний гість події

Павло Коробчук, відомий український письменник, поет, музикант, журналіст. Автор шести книг поезії «Хвоя», «Цілодобово», «Динозавр», «Мерехтіло», «Натщенебо», «Кайфологія», роману «Море для шульги», книги оповідань «Священна книга гоповідань». Учасник десятків фестивалів в Україні та за кордоном, переможець двадцяти літературних слемів.


Предварительный заказ