Танці з зірками-4

Танці з зірками-4 воскресенье 18 октября 21:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Прем’єра нового четвертого сезону «Танців з зірками» відбудеться цієї осені на «1+1»

Скоро на телеканалі «1+1» стартує новий сезон шоу «Танці з зірками». Четвертий сезон оновленого проекту, за словами продюсерів, здивує глядачів не лише яскравим зірковим складом учасників, а й видовищними постановками, бальними та сучасними танцями.

Прямі ефіри четвертого сезону шоу “Танці з зірками” традиційно відбуватимуться у павільйоні на ВДНГ у Києві. У зв’язку з продовженням в Україні адаптивного карантину організатори внесли зміни до умов перебування глядачів на знімальному майданчику проекту. Відтак квитки можна придбати лише на прямі ефіри нового сезону шоу та в обмеженій кількості. Столи, за якими сидітимуть глядачі, будуть розташовані на відстані 1,5 метрів один від одного - за одним столом гості зможуть розміститись по двоє.

Під час прямих ефірів на глядачів чекатимуть вражаючі виступи зіркових учасників нового сезону: Олега Винника, Надії Мейхер, Санти Дімопулос, Тараса Цимбалюка, Дарини Петрожицької, Юлії Саніної, Слави Камінської, Дмитра Танковіча, Alyona Alyona, Позитива, Сергія Танчинця, Сергія Мельника, Арама Арзуманяна та Ольги Фреймут. Режисери-постановники сезону - Леся Подолянко та Дмитро Гук, які працюють над проектами «Танці з зірками», «Голос країни» та «Голос.Діти», головний хореограф проекту - Ксенія Горб.

Продаж квитків на прямі ефіри четвертого сезону «Танців з зірками» вже стартував. Кожен охочий може стати свідком грандіозної події та потрапити на головний танцювальний паркет країни, аби розділити з улюбленими зірками емоції від участі у шоу.

Традиційно у шоу «Танці з зірками» беруть участь зірки. У парах з професійними хореографами вони танцюють для глядачів, які у свою чергу голосують за своїх фаворитів, наближаючи їх до перемоги. Над виробництвом проекту працює команда Big Entertainment Shows «1+1 Продакшн» під керівництвом Володимира Завадюка.


Предварительный заказ