Розваги Зимової Країни на ВДНГ

Развлечения Зимней Страны на ВДНГ воскресенье 10 марта 10:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Минулого року «Зимова Країна на ВДНГ» прийняла понад 530 000 гостей, ставши однією з найпопулярніших святкових локацій в Україні. Цього сезону улюблений парк зимових розваг повертається! Історія та дух українського Різдва взимку 2018–2019 чекають гостей на ВДНГ буквально всюди. На вході відвідувачів зустрічають яскраві цифри Нового Року — 2019, на ялинках, колонах, вхідних воротах, на ковзанці і в зоні фудкорту сяє святкова ілюмінація, а спорожнілі фонтани вже перетворилися в прекрасний казковий ліс.

Придбавши комплексний квиток в «Зимову Країну на ВДНГ» ви зможете провести незабутній зимовий день в цьому царстві святкових розваг! У вас буде можливість зустрітися з улюбленими героями казок і спробувати найпопулярніші розваги парку. Купивши всього один квиток, в «Зімовій Країні на ВДНГ» з ним ви зможете відвідати: ковзанку, тюбінгового гірки, Замок крижаних скульптур, міську резиденцію знаменитої фабрики ялинкових іграшок «Клавдієво» та виставку стародавніх створінь «Льодовиковий період».
І можете бути впевнені, незалежно від віку, всі відвідувачі парку йдуть з посмішкою. Все тому, що святкові традиції живуть туть! У «Зимовій Країні на ВДНГ».

Парк працює на території ВДНГ з 8 грудня по 10 березня
Вхід на територію — вільний

Дім інтерактивних пригод

Проекційна інсталяція «Дім Інтерактивних Пригод» — вперше у «Зимовій країні на ВДНГ».

Розробник інноваційного проекту — міжнародна студія Magic Innovations, творці грандіозних 3D проекційних шоу, голограм, доповненої реальності по всьому світу. «Дім Інтерактивних Пригод» було створено спеціально до 10-річчя студії, щоб познайомити гостей ВДНГ з вау-технологіями майбутнього.

Відвідувачі Дому опиняться у 3D-графічному казковому просторі, де віртуальний ведучий MAGIC bot проведе їх крізь сім магічних кімнат. У кожній із них на гостей чекатиме окрема пригода — в доповненій реальності їм доведеться стрибати по крижинах з білими ведмедями, збивати сніжками віртуального кажана, прокладати шлях на 3D мапі для магічного потягу.

Нові незвичні відчуття, розвиток образного мислення та естетичне задоволення від графічного мистецтва — ось що очікує на гостей «Дому Інтерактивних Пригод».
Шукайте у павільйоні № 2 на ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1.

Вхід для дорослого, що супроводжує дитину до 5 років — безкоштовний.
Знижки для груп від 10 людей та на комплексний квиток.
Окрема пропозиція для дітей з особливими потребами, дітей-сиріт та дітей з родин учасників АТО

Тропічна ферма «Планета Метеликів»

Справжні тропіки посеред київської зими, у яких можна зануритися в атмосферу дивовижного лісу. Це — найтепліший павільйон «Зимової Країни на ВДНГ», або так звана «Планета метеликів». На фермі можна дізнатися та побачити чимало цікавого з життя найкрасивіших тропічних комах, птахів та черепах, а ще зробити фото з метеликом на плечі або на долоні. Яскраві тропічні феї оточать легким подихом і дозволять поринути в приємну атмосферу живої природи. У павільйоні ви також зможете спостерігати повний цикл розвитку — яйце-гусениця-лялечка-метелик. Процес народження метелика з лялечки ще нікого не залишив байдужим.

Години роботи:

  • Будні з 10:00 до 19:00
  • Вихідні з 10:00 до 21:00
  • Діти до 4-х років — безкоштовно

Льодовиковий період

Ця унікальна експозиція переносить відвідувачів у минуле на 10 000 років. Тут можна познайомитися з найбільшими та найцікавішими мешканцями планети, що населяли Землю на самому початку життя. Вісімнадцять істот льодовикового періоду з різних куточків світу у повній красі та у натуральному розмірі. Моделі мамонтів, шаблезубих тигрів та інших створінь були створені відповідно до новітніх наукових знань. А на додаток на гостей локації чекає зустріч з героями мультфільму «Льодовиковий період», продаж тематичних сувенірів та солодощів, унікальні і захоплюючі квести.

Години роботи:

  • Будні: з 10:00 до 21:00 (останній відвідувач заходить в 20:30)
  • Вихідні: з 10:00 до 22:00 (останній відвідувач заходить в 21:30)

Безкоштовний разовий прохід:

  • діти до 6 років включно (при наявності посвідчення) та у супроводі дорослого (дорослий купує квиток за повну вартість)
  • діти-сироти до 16 років (при наявності посвідчення)
  • діти інваліди до 16 років (при наявності посвідчення)
  • діти інваліди з обмеженими можливостями до 16 років та один супроводжуючий (при наявності посвідчення)
  • учасники АТО (при наявності посвідчення)

Країна Роботів

Майбутнє настало. Це трапилось тоді, коли у четвертому павільйоні «Зимової Країни на ВДНГ» почала працювати «Країна роботів». Адже навіть у казках є місце сучасним технологіям.
Помилитися і не знайти домівку роботів вкрай важко, її розташовано на центральній алеї парку. Всередині павільйону на гостей чекає чимало цікавинок: експозиція, захоплюючі шоу літаючих дронів, шоу танцюючих роботів, робот-футбол-шоу та багато атракціонів. А ще цього року до Країни роботів завітали Трансформери. Вони привезли з собою велетнів, які також розташувалися на зимовий період у павільйоні. Крім того, на гостей Країни роботів чекає велика зона віртуальної реальності з авто та авіа симуляторами.
Повірте, у цій країні є на що подивитися та чому відкрити рот від подиву!

Години роботи:

  • Будні з 11:00 до 21:00
  • Вихідні з 10:00 до 21:00
  • Діти до 4 років, сироти та діти загиблих батьків в АТО — безкоштовно

Animal Park

Контактний зоопарк Animal Park — інтерактивний майданчик «Зимової Країни на ВДНГ». Він зацікавить кожного, хто любить тварин і бажає дізнатися про них якомога більше. Маленькі гості ВДНГ зможуть тут більше дізнатися про природу, а разом з тим відчути багато позитивних емоцій. Завдання Animal Park — відкрити для дитини маленькі секрети живої природи, а також навчити любити і піклуватися про тварин. Тут можна погодувати і погладити майже всіх маленьких мешканців зоопарку. Адже лише в дотику до справжнього життя в дитячому серці зароджуються доброта, відповідальність і любов.

Драйвові гірки

Одна з найпопулярніших зимових розваг серед дітлахів та дорослих — гірки! У «Зимовій Країні на ВДНГ» вони тюбінгові та сяючі! Жодного разу не каталися на таких? Тоді саме час спробувати, причому всією родиною! Це навіть краще, ніж кататись на санках — спуск на надувних тюбах набагато м’якший, а штучне покриття, яке використовують замість снігу, дає чудове прискорення. До того ж — працюватиме така гірка за будь-якої погоди!

У «Зимовій Країні на ВДНГ» працює дві гірки:

  • дитяча (висота — 4 метри)
  • доросла (висота — 9 метрів, довжина — 55 метрів).

Діють обмеження щодо зросту: від 120 см можна на дорослу гірку, до 120 см — на дитячу. Обмеження по вазі — до 130 кг.

Години роботи:

  • Будні: з 11:00 до 21:00
  • Вихідні: з 9:00 до 22:00

Предварительный заказ