Пригоди італійців у Італії

Пригоди італійців у Італії суббота 02 января 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Нестримний сміх, цікавий сюжет і зіркові актори українського театру і кінематографу - все це запаморочлива комедія «Пригоди італійців у Італії»! 

Сюжет комедії розгортається в затишному італійському містечку Неаполь.  Забезпечений дядько Феліче Шошамокка вирішує навідати свого племінника Чічілло, навчання якого в медінституті він оплачує. 

Дядечкові нетерпиться дізнатися, на що перетворилися його вкладення і чого досяг улюблений племінник.  Але Чічілло давно вже кинув навчання, а гроші прогуляв.  Коли дядько просить показати результат його навчання - клініку для душевнохворих людей - хлопець знаходить рішення.  Разом із друзями він перетворює один із хостелів на медичний заклад, а самі друзі грають роль божевільних.  Феліче розуміє, що щось не так з цією лікарнею.  І тут починаються комічні ситуації на межі здорового глузду... 

Двогодинна постановка переконає глядача, що серед нас багато ось таких, на перший погляд, адекватних особистостей. 

Але насправді диваки всюди! 

У головних ролях: Руслана Писанка, Лесь Задніпровський / Петро Зузяк, Олексій Вертинський, Ксенія Вертинська / Марина Ейсмонт, Валерій Шалига, Христина Синельник, Микита Слободенюк, Владислав Дмитрук, Олександр Дідик, Олена Олейникова, Ігор Крикунов. 

 


Предварительный заказ