Прем’єра.Бродвейська історія

Прем’єра.Бродвейська історія суббота 05 декабря 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

«Премєра. Бродвейська історія»

Комедія на 1 дію

Автор – Джон Кромвелл

Режисер, художник-постановник – з.д.м. України Олександр Білозуб

Комедія «Премєра. Бродвейська історія» – це постановка за п’єсою Джона Кромвелла «Прем’єра». У центрі сюжету – реальна історія життя відомої «зірки» Бродвею 30-40-х років минулого століття – Лоретти ТейлорАктриса була улюбленицею провідного американського драматурга Тенессі Вільямса, вона зіграла у всіх його ранніх п'єсах, особливо підкоривши драматурга в ролі Аманди в «Скляному звіринці».

У творі Джона Кромвелла героїню звати Фанні Елліс. Її доля дуже схожа на долі багатьох американських «зірок». У зеніті слави вона почала надмірно вживати алкоголь і занапастила свою кар’єру. Особисте життя додавало «шрамів на душі». Єдина підтримка – Хеккі  служниця, костюмер і багаторічна подруга Фанні. Після майже десятирічної паузи, всіма забуту акторку заради сенсації запросили в один з театрів офф-Бродвею зіграти одну з її найуспішніших ролей молодості – Ірину Аркадіну у виставі «Чайка».

Повернення Фанні Елліс на сцену після великої перерви широко висвітлювалося в пресі. Втім американські продюсери вважали, що для справжньої сенсації необхідний скандал, а для цього гарні всі засоби: плітки, шантаж ... За пів години до прем’єри «Чайки»  у гримерці акторки з’являється пляшка бренді від «палкого шанувальника»Чи піддасться Фанні спокусі, щоб погасити хвилювання перед виходом на сценуАбо ж вона самостійно поборе страх і зробить усе можливеаби повернутися гідно на сцену як Жінка-Актриса після шаленого падінняПро це – дізнаємося у виставі.


Предварительный заказ