"Політично ненадійний"

Політично ненадійний понедельник 26 ноября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

«Жоден вогонь, жоден вогонь не горить так гаряче, як таємне кохання, про яке ніхто не знає» Іван Франко.

Вистава про любов… тугу… політику… розлуку… Україну… пристрасть…зраду… про важкий вибір… про смерть… небуття… відчай… Про Івана Франка, такого якого не вчать в школах і університетах, такого яким він був.

За своє життя Іван Франко встиг пережити зраду друзів, колег, коханої… і навіть свого народу. Наслідком була в’язниця з жахливими умовами, котрі в поєднанні з душевними муками на все життя підірвали здоров’я письменника. Проте, це не змусило його опустити рук, і навіть наступний арешт не змусив, і наступний… Навіть коли від нього відвернулись усі, кого він знав і любив, і він буквально помирав з голоду і пропасниці, то на останні гроші він купив не хліба, а конверт і марку аби відправити до Львова новелу «На дні» і «положився, щоб умерти»…

Все своє життя попри колосальні фінансові, любовні і громадські проблеми він методично і наполегливо йшов до своєї мети — Незалежної України.

Ніхто з нас не в стані полегшити його долю, але ми винні йому принаймні правду… Іван Франко не був каменярем, вічним революціонером чи тим більше соціалістом, він був українцем до мозку кісток!

Контакти: 0637930761 (Ірина, адміністратор) 0634529709 (Катерина режисер)

Вартість квитків 100 гривень школярам, пенсіонерам і студентам знижка 50%,військовослужбовцям і їхнім родинам — вхід вільний.


Предварительный заказ