Пират Party

Пират Party воскресенье 26 ноября 13:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Freedom Event Hall спільно зі Школою естрадного виконавства Dream School, презентують абсолютно новий формат розваг для дітей та підлітків — вокально-кулінарно-розважальні вечірки Dream Freedom Party.

Це тематичні вечірки, в яких діти беруть участь у веселих і захоплюючих артистично-танцювально-музичних конкурсах та змагаються і виступають в караоке під керівництвом досвідчених аніматорів. І все це в кращому караоке-холі України — Freedom Karaoke Hall!

Але і це ще не все! Після запальних музичних баталій, усіх учасників чекає майстер-клас від досвідченого шеф-кухаря Freedom Event Hall, який поділиться кулінарними секретами!

«Свободу дитячим мріям!» — такий маніфест Dream Freedom Party!

Третя вечірка із серії Dream Freedom Party — ПІРАТ-ПАТІ відбудеться 26 листопада о 13:00. Дрес-код для юних і дорослих учасників вітається. Найкращі костюми будуть відзначені заохочувальними призами!

А поки юні пірати будуть розважатися, батьки зможуть завітати на зустріч із відомою мандрівницею Катериною Долгою. Вона розповість як поживають нащадки піратів в Новій Зеландії J

Як проходили попередні вечірки — можна подивитись тут.

УВАГА! РЕКОМЕНДОВАНИЙ ВІК УЧАСНИКІВ — 8–14 років. Впродовж вечірки діти розважаються без батьків!

Вартість квитка на ПІРАТ-ПАТІ

У вартість входить участь у заході 1-го юного учасника.

Кількість квитків обмежена — при заповненні місць, продаж квитків буде припинено, просимо бронювати квитки завчасно.


Предварительный заказ