Одна ночь в отеле

Одна ночь в отеле пятница 22 июня 20:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Аргентинське танго, коханці та емоції: еротична історія «Одна ніч в готелі» оживе на сцені Freedom Event Hall 22 червня!

Довгоочікувана театральна постановка «Одна ніч в готелі» з елементами аргентинського танго обіцяє не залишити байдужими найвитонченіших візуалів. У Freedom Event Hall українським глядачам запропонують щось досі небачене… Пані та панове, Ви готові? Презентуємо Вашій увазі еротичну театральну постановку «Одна ніч в готелі».

Пікантне дійство з елементами аргентинського танго зітре в пух і прах стереотипи про класичний театр і припаде до смаку навіть найдосвідченішим цінителям театралізованого шоу. Відверта вистава «Одна ніч в готелі» поставлена за оповіданням Олени Мілько. Її роботи завжди непередбачувані, тому постановка викличе у Вас справжній емоційний феєрверк. Деякі моменти в цій історії взяті з біографії письменниці. Розігране сценічне дійство вразить суперечливим сюжетом, інтригуючими поворотами і, звичайно ж, пристрасними ритмами аргентинського танго. Режисером постановки є Сергій Корнієнко, у виставі задіяні відомі актори України. Перевірити, чи готовий український театральний глядач до сміливих еротичних історій, можна буде 22 червня у Freedom Event Hall, подивившись постановку «Одна ніч в готелі».


Предварительный заказ