О. Злотник «Мелодія життя»

А. Злотник «Мелодія життя» среда 14 ноября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

14 листопада 2018 року о 19:00, на Першій сцені країни Ви матимете змогу поринути у музичний світ пісень знаного композитора, що давно вже стали шлягерами! Олександр Злотник запрошує на свій Творчий вечір «Мелодії життя» до гостинної Великої зали Національного палацу мистецтв «Україна»!

Олександр Злотник це, перш за все, — його музика, в яку закохуєшся тільки-но почуєш і яку вже не в змозі забути. Варто поринути у музичний світ пісень Олександра Злотника, що давно вже стали шлягерами і які створено на вірші відомих поетів, які співали і співають чи не усі найвідоміші й найулюбленіші виконавці української естради. Але творчість Олександра Злотника — це не лише пісні (їх понад 2000, серед них — «Родина», «Гай, зелений гай», «Батько і мати», «Свічка», «Маки червоні», «Музиченькі», " Котики вербові», «Неповторність»…), але й безліч творів різних жанрів: опера-дума «Сліпий», балет «Суламіфь», мюзикли (шалений успіх мав перший український мюзикл «Екватор»), симфонічні, камерні, хорові, музика до кінофільмів…

Для Вас у цей чудовий вечір співатимуть численні гості шанованого композитора, пісні у виконанні яких стали беззаперечними хітами!


Предварительный заказ