НОВОРІЧНА ДИТЯЧА ШОУ-ПРОГРАМА "Космічна місія: У пошуках Магічних  Стихій"

Новогоднее ШОУ «КОСМИЧЕСКАЯ МИССИЯ: 2019» среда 26 декабря 13:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Новорічне шоу «Космічна місія: 2019» — це поєднання мистецької новорічної події з унікальними новітніми технологічними можливостями Планетарію, що дозволяє створювати шоу, які не мають аналогів в нашiй краiнi та відбуваються з використанням сферичного повнокупольного контенту-зображення в форматі 360 з ефектом 3D.

В новорічний період «навколозоряний простір» ARTSPАСETM та сферична студія Планетарію перетворюються в «космічну лабораторію Всесвіту», де «космічними магами і чарівниками» розроблені спеціальні програми для планети Земля — це диски Стихій, які наповнюють земний простір та захищають від сил зла. Злодії — космічні пірати викрали ці диски та відкрили шлях всепоглинаючій Темряві, що почала рухатися в цей час на Землю. Чи зможемо ми захистити землян та повернути на Землю усі чотири диски? Чотири Стихії? Чи врятуємо наш Всесвіт?

Новорічне ШОУ «КОСМІЧНА МІСІЯ: 2019» — магічна та захоплююча подорож, де кожна дитина відчує себе захисником Всесвіту та володарем земних Стихій.

Сучасні цифрові технології Планетарію, неперевершена гра акторів та виконавців, космічні персонажі, неонові та лазерні спецефекти, наукові експерименти, інтерактивні програми біля унiкальноi КОСМІЧНОЇ ЯЛИНКИ з казковими героями та космічні фотозони зроблять «Космічну місію: 2019» новорiчною подією, що запам’ятається надовго. А унікальне шоу під куполом-екраном Планетарію площею більше вісімсот кватратних метрів перетворить творчі виступи у незвичайне, екстраординарне космічне новорічне явище.

Завітайте на Новорічне ШОУ! Станьте його учасниками та переконайтеся у перемозі добра!

Тривалість — 1 год. 30 хв.

Проведення «Космічної місії: 2019» заплановано з 19 грудня 2018 по 8 січня 2019 року.


Предварительный заказ