Оркестрове шоу "Cinematic Symphony"

Оркестровое шоу «Cinematic Symphony» суббота 16 марта 19:30

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Відтепер у Київському планетарії виступає оркестр

Star Sounds - перше світло-музичне, оркестрове шоу під куполом –-Cinematic Symphony.

Музичне оркестрове шоу

Це незвичайне, екстраординарне, музичне та науково-популярне шоу за участю оркестру Eclectic Sound Orchestra. Завдяки поєднанню оркестрової музики та сферичних проекцій на куполі Київського планетарію, відбувається повне занурення в естетизм аудіо-візуальних образів.

Еклектика виконання

Потужний звук живого оркестру, поєднаний з електронними семплами та бітом розкривають нові грані як класичних, так і сучасних мелодій. Це шоу яке буде «тримати» до фінальних акордів завдяки сучасній трактовці та використанню виразних художніх та технічних можливостей. Тільки в нашому шоу поєднані твори Баха, Моцарта з сучасними шедеврами кіно-композицій Ціммера та Вільямса.

Виконавці

Eclectic Sound Orchestra (ESO) - новий унікальний оркестр, який активно набирає популярність в Європі. Закладена в основу ансамблю філософія еклектики, дозволила домогтися принципово нового звучання з урахуванням сучасних вимог до музики.

Оркестр Eclectic Sound Orchestra якісно відрізняється від будь-яких інших «традиційних» оркестрів. Різна жанрова спрямованість музики та використання цифрових технологій, зробили Eclectic Sound Orchestra новаторським і універсальним оркестром для будь-яких сучасних потреб шоу-бізнесу.

Відвідавши шоу Star Sounds ви не тільки отримаєте надзвичайне естетичне задоволення, а також зможете «побачити» музику в проекціях одного з найбільших планетаріїв Європи.

Музичний продюсер шоу та диригент – Сергій Лихоманенко

Композитори та аранжувальники:

  • Євгеній Жаку
  • Юрій Яцюк
  • Валерія Фінікопуло
  • Влад Солодовніков

Вартість квитків: від 150 до 350 грн.
Тривалість концерту — 70 хв.


Предварительный заказ