"Маленький принц - вистава для дорослих"

Маленький принц - вистава для дорослих суббота 29 августа 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Історія про Маленького принца, який сміявся, немов тисячі дзвіночків, і жив на крихітній планеті, на якій росли тільки баобаби і раптом випадково виросла одна єдина Троянда - примхлива, норовлива, але прекрасна у своїй безпосередності. Посварившись з Трояндою, Маленький принц довго подорожував, побував на різних планетах, і, нарешті, потрапив на Землю. Старий мудрий Лис відкрив Принцу нове розуміння Світу. Напевно, ця проста і зворушлива історія не вимагає додаткового представлення. Адже за накладами книга французького письменника і льотчика Антуана Сент-Екзюпері займає в Європі 2-е місце після Біблії!
Ця вистава про вічне і неминуще. Вона близька кожній людині, незалежно від віку, освіти та соціального становища.
Маленький принц з нізвідки з'явився на планеті Земля серед безкрайньої пустелі і так само раптово зник із Землі, щоб сміятися зі своєю крихітноюї планети людям - як мільйони дзвіночків!
Для сімейного перегляду (12+, бажано не молодше).
Звертаємо Вашу увагу, що виставу призначено, перш за все, для дорослих дітей"))). НЕ ШОУ і НЕ ДИТЯЧА ВИСТАВА (в звичайному сенсі цього словосполучення). При постановці спектаклю його автори намагалися максимально дотримуватися неповторного літературного стилю Антуана Сент-Екзюпері, де кожне слово несе глибокий зміст, і слова немов нанизуються один на одне. І дітям, і дорослим, потрібно не тільки дивитися, але СЛУХАТИ, слухала і ДУМАТИ))))
1. Майже біблійна історія про неминущі цінності, яка нікого не залишає байдужим
2. Ви зробите з Маленьким Принцом захоплюючу подорож по різноколірних планет і різних світів, про які мрієте
Вхід з бульвару Лесі Українки між будинками №№ 12 та 14 (не користуйтеся GPS!). Будівля у вигляді підкови, перші двері (в смужку) від бул. Лесі Українки.
Вистава йде українською мовою
Ще раз звертаємо вашу увагу, що виставуь НЕ ПРИЗНАЧЕНо ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ДІТЕЙ !!!
Читайте уважно опис вистави


Предварительный заказ