Mac DeMarco

Mac DeMarco среда 30 июня 20:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

У Києві вперше виступить Мак Демарко

Ким мріють стати діти, коли виростуть? Космонавтами, балеринами, музикантами. Найчастіше, ці бажання перетворюються в тяжку офісну роботу з дев'яти до шести. Тепер уявіть собі хлопчика з Канади. Один з його пращурів був суддею, а інший - відповідав за громадський транспорт і телефонний зв'язок в своєму рідному місті. Здається, цей хлопець повинен стати чиновником, але ні: він став музикантом.

Його повне ім'я МакБрайер Семюль Ленйон Демарко, але світ знає його як Мака Демарко. І він вперше виступить в Україні в наступному році.

30 червня 2021 року, арт-завод "Платформа"

Мака Демарко вчила грати на гітарі його бабуся. Всі пізнання про музику він збирав в школі, граючи з однокласниками в різних гуртах - від пост-панку до ритм-н-блюзу. Приблизно тоді Демарко зрозумів - все треба робити самому.

Ви можете побачити Мака на сцені з купою музикантів, але насправді музику від початку до кінця він пише, записує і продюсує самостійно. Більшу частину життя Демарко записував її в спальні, зараз - в сараї на задньому дворі своєї домівки.

Егоїстичний підхід? Трохи. Однак, сконцентрувавши все в своїх руках, Демарко перетворився з маленького артиста в міжнародну інді-зірку, чий музичний стиль і поведінку на сцені копіюють багато молодих музикантів у всьому світі.

Прості, але приємні мелодії. Прості, але щирі тексти про життєві ситуації. Демарко не намагається мудрувати. Якраз навпаки. Він робить все максимально зрозумілим для слухача, щоб донести до нього головну думку - якщо не ускладнювати, то і жити буде легко.

Справи Мака йдуть настільки добре, що він вирішив відмовитися від випускаючого лейбла і створити власний. Так, на Mac's Record Label вийшов його найсвіжіший альбом Here Comes The Cowboy, який потрапив в топ-10 Billboard, що для незалежного музиканта - велике досягнення.

З маленьких майданчиків на сотню людей, Демарко вже перестрибнув в Hollywood Bowl і лондонський Alexandra Palace на десять тисяч слухачів. Втім, це ніяк не вплинуло на атмосферу його концертів. Вона все така ж - домашня, невимушена.

"Привіт, я Мак, сподіваюся, у вас все добре, зараз ми зіграємо для вас кілька пісень", - так починається кожне його шоу. Знаходиться місце і жартів, і спілкуванню з публікою. Якщо буде настрій, то Мак з хлопцями буде ще й годину грати кавери на Metallica, Misfits, Nirvana і AC/DC.

Погодьтеся, таке приємне літнє божевілля буде грішно пропустити.


Предварительный заказ