Цілуй мене, Кет!

Коул Портер "Целуй меня, Кэт!"

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Мюзикл відомого американського композитора Коула Портера «Цілуй мене, Кет!» витримав понад тисячу постановок на Бродвеї і понад 400 – у Лондоні не дарма. Це – надзвичайно цікава і захоплююча історія про акторів, що працюють в театрі над постановкою «Приборкання норовливої» В. Шекспіра.

Унікальність цієї історії в тому, що з героями мюзиклу відбуваються ті ж події, що і з шекспірівськими персонажами, яких вони грають на сцені. Молодому режисерові доведеться докласти багато зусиль, підключити фантазію і винахідливість, щоб заслужити прихильність своєї ревнивої і темпераментної коханої.

Принцип постановки «театр в театрі» дозволяє глядачу зазирнути за лаштунки і побачити закулісні інтриги, суперництво примадонн, службові романи та, звичайно, сценічні курйози! Актори просто на сцені з’ясовують особисті стосунки: зчиняється скандал, завіса падає, диригент намагається врятувати ситуацію гучною музикою, однак галас і крики видають закулісну бійку…

Ексклюзивний переклад бродвейського оригіналу зберігає весь гумор, драматургічну насиченість і соковитість американської вистави. Яскраві костюми, які для Національної оперети створила відома литовська художниця Вілма Галяцкайте-Дабкіене, і складні декорації-трансформери тонко передають характер всієї постановки. А для дотримання авторської партитури театр придбав англійський ріжок.


Коул Портер "Целуй меня, Кэт!"

Предварительный заказ