Концерт-вистава Не відпускай!

Концерт-вистава Не відпускай! пятница 23 октября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Мар’яна Савка, Ахтем Сеітаблаєв — у концерті-виставі «Не відпускай!»

На Вас чекає унікальна вистава-концерт «Не відпускай!». Поетичний діалог між героєм та героїнею, між актором Ахтемом Сеітаблаєвим та письменницею Мар’яною Савкою, підкреслять композиції тріо «Мар‘яничі» та Оркестр народної та популярної музики Українського радіо під керівництвом Михайла Пікульського. Початок о 19:00. Вартість квитків — 220 грн.

Він і Вона зустрінуться в аеропорту: мимовільний погляд одне на одного — і їхні шляхи знову розбіжаться. Але, можливо, ця зустріч не випадкова й наших героїв об’єднує набагато більше? Чи вдасться їм не відпустити одне одного — глядачі дізнаються вже під час прем’єри вистави-концерту «Не відпускай!», де головні ролі виконають Мар’яна Савка та Ахтем Сеітаблаєв. Мікс верлібрів, музики тріо «Мар‘яничі» й супровід Оркестру народної та популярної музики Українського радіо під керівництвом Михайла Пікульського обіцяє зробити дійство справді незабутнім!

«Ідея поєднати тріо „Мар‘яничі“ (у якому, крім мене, ще піаніст Юрій Романів й гітарист Сергій Гурін) та Оркестр народної та популярної музики Українського радіо належить Дмитру Хоркіну — генеральному продюсеру „UA: Українське радіо“, — розповідає Мар’яяна Савка. — Прийняла це як творчий виклик і стала працювати над сценарієм. І тут мене осінило: це не може бути звичайний концерт, там мають бути і вірші, і наскрізна драматургія. Я створила сценарій дійства у формі поетичного (у верлібрах) діалогу між чоловіком і жінкою, які зустрілися випадково в аеропорту і ця зустріч стала поворотною у їхніх долях. Чоловічу роль я відразу запропонувала Ахтему Сеітаблаєву, бо важко знайти іншого актора з такою харизмою. А те, що він погодився на цей творчий експеримент — то вже мій фарт і відповідальність», — каже письменниця.

Тріо «Мар‘яничі» — творчий експеримент поетеси Мар’яни Савки, піаніста Юрія Романіва та гітариста Сергія Гуріна. Їхні композиції — мікс сучасної поезії та музики в жанрі блюзу й босанови — про почуття і стосунки, про наше невміння говорити, про крихкість наших почуттів. За минулий рік тріо створило музичні перформанси «В саду зізнань», «Одного разу», «Дримбанґо», «Літній дощ», «Говори зі мною», «Спів-Причетність», понад два десятки пісень й музичних композицій, виступило з 13-тьма концертами у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Чернігові, Житомирі, Тернополі, Трускавці.


Предварительный заказ