Концерт Дэвы Премал и Митена

Концерт Дэвы Премал и Митена среда 18 сентября 19:30

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Приєднайтесь до Дева Премал та Мітена з Манузом та їх міжнародного гурту для глибокого занурення у міць мантр, яка разом із золотим голосом Дева та піснями любові і вдячності Мітена, підіймуть вас над повсякденними турботами у простір святкування відкритих сердець, що поза часом рухаються разом. Увечері будуть представлені мантри з їх нещодавнього найбільш продаваного альбому, ДЕВА, включаючи трансцендентну Семи-Чакрову Гаятрі Мантру, а також пісні духовного пробудження з альбому Мітена Храм Опівночі Temple at Midnight.

Мітен: «Зустрічі КРИЛА МАНТРИ не є концертами у прийнятому розумінні. Ми не бачимо себе артистами або «виконавцями». Наша музика створена як спільний досвід, щоб полегшити навантаження буденного існування та відкрити двері для більш глибокого, змістовного досвіду медитації. Це все про участь. Співайте! Повторюйте Мантри! Смійтеся! Плачте! Все це є частиною того процесу, коли ми збираємося разом для медитації.

Дева: «Спів мантр ніколи не підводить та завжди підносить втомлений дух, незалежно від того, наскільки від’єднаними ми можемо себе почувати. На санскриті «ман» означає розум, а «тра» — бути вільним від. Отже «мантра», у буквальному перекладі, це міст між зайнятим, базікаючим розумом і внутрішнім спокоєм. Це була суть моєї особистої подорожі з музикою та медитацією. Від пісні до тиші. «

Разом із Дева Премал, Манузом та Мітеном у гурті виступають:

Джобі Бейкер (бас / вокал / клавішні), Ріши (перкусія) і Спенсер Козен (клавішні).

Для отримання додаткової інформації відвідайте www. DevaPremalMiten.com.

ЩО КАЖУТЬ ЛЮДИ ПРО ДЕВА ПРЕМАЛ ТА МІТЕНА

ШЕР (Яка продовжує виконувати Гаятрі мантру Деви на сцені в Лас-Вегасі): «СУТНІСТЬ (THE ESSENCE) Дева Премал — це мій улюблений альбом для йоги».

Його Святість ДАЛАЙ-ЛАМА: «Гарна, красива музика…!» (Після того, як Дева та Мітен зіграли для нього приватно.)

ТОНІ РОББІНС: «ПІСНІ ДЛЯ ВНУТРІШНЬОГО КОХАНОГО (SONGS FOR THE INNER LOVER) Мітена — це палкі та потужні витвори мистецтва».

КРІШНА ДАС: «ХРАМ ОПІВНОЧІ (TEMPLE AT MIDNIGHT) — це чудова музична подорож до Любові. Ми не боїмося. Наш шлях освітлюється кожною піснею, що сяє різними кольорами, вказуючи нам дорогу додому… »

ЕКХАРТ ТОЛЛЕ: «Їх музика — це чиста магія…»

ДМ КРІСТІАН НОРСРУП: «ДЕВА — прекрасний музичний дарунок для всього світу, вона одночасно підіймає, радує і лікує».

БРЮС ЛІПТОН, доктор філософських наук: «Пісні Дева Премал заспокоюють душу, створюють протиотруту для сучасного світу високої напруги… потужний рецепт для радості, чиї побічні ефекти включають посилення здоров’я і можливість пожвавити вашу пристрасть до життя».


Предварительный заказ