JAZZ KOLO

JAZZ KOLO вторник 19 марта 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Йонас Йохансен (р. 1962) — всесвітньо-відомий барабанщик, з універсальним звуком, 35 років на великій сцені, записав більше 180 альбомів. Його особистий та міжнародний звук кореняться в його глибоких знаннях про джазову традицію і його здатності черпати натхнення з Латинської Америки, Туреччини, Іспанії, Африки та Індії. Йонас грав з Данським радіо Big Band 1990 — 1999, тріо NHØP з Ульфом Wakenius 1996 — 2005, Енріко Pieranunzi, Еліан Еліас, Марк Джонсон, Стів Swallow, Майк Стерн, Рене Роснес, Egberto Gismonti, Toninho Horta, Airto Moreira, Джон Тейлор, Маккой Тайнер, Джон Скофілд, Джо Хендерсон, Вінс Мендоса, Том Харрелл, Джон Балке, Кріс Мін Док, Джойс Морено і Кала Рамнат. Орхус Джаз Орхус, Біг-Бенд Норботтена, Біг-Бенд WDR, Біг-Бен HR і Біг-Бенд NDR. Йонас також активний лідер в таких групах, як MOVE (сучасний джаз), Blanco y Negro (Глобальний джаз), Tin Pan Aliens зі Стівом Swallow, Jazz Explorer Trio з Ларсом Меллером і Тор Мадсеном, нова група CharmCatcher і NYRE тріо з Йоргеном Теллером і Крістіан Тангвік. Йонас випустив 14 альбомів під власним ім’ям.

Давид Доружка,(гітара)- народився в 1980 році в Празі, Чехословаччина, у десятирічному віці взявся за гітару, а з чотирнадцяти років почав виступати з провідними музикантами на чеській джазовій сцені. У 1995 році він отримав нагороду «Талант року» від Чеського джазового товариства.

з 1999 по 2002 рік Доржка жив у Бостоні в США і вивчав композицію та імпровізацію в Берклі). Серед його вчителів були Джо Ловано, Мік Гудрік і Джордж Гарзоне, Доржкою був обраний Пат Метені для участі в якості єдиного гітариста в коледжі джазу Аспен Сноумасс в Колорадо влітку 2000 року, де навчався у Крістіана МакБрайда, Джошуа Редмана, Брайана Блейда і Хербі Хенкока. Влітку 2002 року Доржжка взяв участь в турі з проектом «Swinging Europe» під керівництвом британського піаніста і композитора Джанго Бейтса.

Закінчивши Берклі, Доржка жив у Нью-Йорку з 2002 по 2003 рік. У Нью-Йорку він записав свій перший CD Hidden Paths, який був удостоєний премії Anděl в нагородах чеської музичної академії як CD 2004 року в категорії Jazz & Blues. У Європі наприкінці 2003 року, Доржка виступає в основному з власним тріо, а також працює в квартеті зі співаком Хосефін Ліндстранд зі Швеції. Він також часто може бути почутий як супроводжуючий музикант з Divadlo Vizita, В останні роки викладав у Відділі вищої освіти Консерваторії Ярослава Єжека в Празі, а з 2003 року — викладач на щорічній літній майстерні в Празі. Він також займався майстер-класами та клініками в Чехії та за кордоном.

Список музикантів, з якими він працював, включає імена, такі як Хорхе Россі, Джанго Бейтс, Тигр Окоші, Періко Самбіт, Альберт Санз, Родні Грін, Оррін Еванс, Кенвуд Деннард, Філ Вілсон, Грег Хопкінс, Дон Грусін та багато інших.

Родіон Іванов — відомий український піаніст, клавішник, композитор і продюсер. Сфера його музичних інтересів широка — від джазу до сучасних електронних напрямків.

У 1998 році Родіон закінчує Донецьку державну консерваторію по класу джазового фортепіано і в цьому ж році переїжджає в столицю України Київ, де починає активну діяльність в якості сесійного музиканта, композитора і музичного продюсера. У 2002-му він записує перший альбом More than words в складі акустичного тріо. Роком пізніше — виступає співавтором і співпродюсером першого альбому української співачки Гайтани «О тебе».

У 2009 році Родіон Іванов випускає альбом Electric Variete, в якому показує широкий спектр своїх музичних інтересів — від електроджаза до лаунж і фанку. У 2013-му — випускає електронний реліз з молодими музикантами SideFX EP. Родіон працює як сесійний музикант в топових українських рок- і поп-проектах, серед яких «Грін Грей», Гайтана, «Віа Гра», Alyosha, паралельно граючи в міжнародних і українських джазових проектах.

Музикант виступає з JD Walter, Frank Lacey, Greg Bandy, Денисом Аду, Ігорем Закусом і багатьма іншими, бере участь в українських проектах Jazz Kolo, Dogma Trio і Ad Libitum, складає пісні для поп-артистів і джазові композиції для власних джазових проектів, пише музику для реклами на ТБ. В даний час Родіон також продюсує молодий гурт «Дао Парк», де виступає в якості співавтора, продюсера і клавішника.

Ігор Закус (igorzakus.com.ua) (бас-гітарист, композитор, викладач, засновник проекту Jazz Kolo) народився і виріс в місті Червонограді, Львівської області. Закінчив Львівське музичне училище та консерваторію по класу гобоя. Паралельно займався бас-гітарою, і саме з нею йому судилось зріднитись. Ігор справедливо вважаеться найкращим бас-гітаристом Україні. В його музиці є все — техніка, вражаюча мелодика, справжня українська співучість та індивідуальний саундсаунду. Стилі, в яких працює Ігор — jazz, funk, fusion, рор


Предварительный заказ