Jazz House

Jazz House воскресенье 10 июня 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Шановні друзі! Щиро запрошуємо на третій міжнародний проект «JAZZ HOUSE», що традиційно відбудеться в «Круглій залі» Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України (Жовтневий палац), 10 червня 2018 року.

В історичному ретро-інтер’єрі «Круглої зали», в умовах унікальної акустики, насолоджуючись чудовими напоями, що приготують для Вас фахівці Жовтневого «Джаз-бару», Ви поринете у чарівні звуки дивовижної музики, яка прозвучить у виконанні зірок українського та світового джазу.

Цього разу концерт присвячено знаному майстру джазового вокалу, Заслуженій артистці України, Володарю Гран-прі найпрестижнішого міжнародного джазового конкурсу в номінації вокал в Токіо (Японія) ОЛЬЗІ ВОЙЧЕНКО, з нагоди її ювілею!

Витонченість фразування, філігранну техніку, неповторний тембр та своєрідне музичне мислення Ольги, вдало відтіняють музиканти супроводжуючого квартету під керуванням відомого джазового гітариста Сергія Капелюшка.
Спеціальні гості проекту-популярна в Японії вокалістка та письменниця українського походження, автор численних книжок та CD альбомів (будуть представлені в проекті) Єва Хадаші/Eva Hadashi, та знана джазова співачка, улюблена учениця маестро Цутому Сасакі, автор відомих джазових пісень — Акі Оно/Aki Ono.

Серед учасників концерту- Заслужений артист України, знаний в цілому світі, джазовий баяніст Костянтин Стрельченко.

В третьому концерті проекту «JAZZ HOUSE» буде продовжена традиція, започаткована джазовим виконавцем на балалайці Денісом Кінчевим. На численні прохання відвідувачів він знову прийме участь в проекті. Прикрасою вечора, безумовно стане його спів ведуча, півфіналіст чемпіонату світу зі степу Тетяна Чіркова. Її енергійний степ — танець, на останньому «JAZZ HOUSE» нікого не залишив байдужим.

На закінчення цього унікального концерту музиканти улюбленого гурту «Музична лабораторія» запросять всіх присутніх до танцювального майданчика «JAZZ HOUSE».В їх виконанні прозвучать популярні джазові мелодії світу.

Як завжди, розповідає про джаз та приймає гостей відомий оглядач світових мас-медіа, телеведучий, музикознавець та джазовий критик Петро Полтарєв.
Смачний партнер-улюблена ароматна кава «Парадіз»


Предварительный заказ