"Ігор Завадський. Мрії збуваються"

Ігор Завадський. Мрії збуваються воскресенье 23 декабря 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

У передсвятковий різдвяний вечір, 23 грудня, запрошуємо в київський Будинок Актора на «Мрії збуваються» — приголомшливий сольний концерт найталановитішого акордеоніста-віртуоза Ігоря Завадського!

Не проігноруйте, адже це подія — аналогічних просто не передбачається! Ігор Завадський підкорив не тільки рідну країну, а й зарубіжжя, встигнувши подарувати свою неймовірну музику багатьом країнам світу: Франції, Італії, Іспанії, Португалії, Данії, Німеччини, Австрії, Словенії, Чехії, Словаччини, Угорщини, Ісландії, Казахстану, Швейцарії, США, Канаді, Ірландії та інших.

Понад 1400 сольників, 94 міста України та десятки країн, в яких він виступав, — всього лише суха статистика. Вся «сіль» концертів Ігоря Завадського — в його неймовірно емоційному і віртуозному виконанні, умінні тонко відчувати інструмент! Не дарма Ігор — володар «Золотої медалі», трьох вищих призів «Золотої ліри» (єдиний в світі!) І потрапив в Книгу рекордів Гіннеса.

Спадщина акордеоніста на сьогодні становить 13 альбомів і 20 СD. З осені 2003 року музикант щомісяця виступає в Будинку актора, таким чином новий концерт стане вже 129!

У програмі концерт прозвучать прем’єри та улюблені хіти в авторській обробці Ігоря Завадського, серед яких: «Пори року» Вівальді, «Палладіо» К.Дженкінса, «Лібертанго» А.П’яццолли, твори Й. С. Баха, В. А. Моцарт, Ф.Шопена! А також старовинні вальси, танго і навіть саундтреки з кінофільмів.


Предварительный заказ