Концерт Ігоря Завадського “Катя, P.S.”

Игорь Завадский «Катя, P. S.» пятница 02 ноября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

2 листопада запрошуємо в київський Будинок Актора на приголомшливий сольний концерт найталановитішого акордеоніста-віртуоза Ігоря Завадського.

Чи не ігноруйте це подія — аналогічних просто не передбачається! Ігор Завадський підкорив не тільки рідну країну, а й зарубіжжя, встигнувши подарувати свою неймовірну музику багатьом країнам світу: Франції, Італії, Іспанії, Португалії, Данії, Німеччини, Австрії, Словенії, Чехії, Словаччини, Угорщини, Ісландії, Казахстану, Швейцарії, США, Канаді, Ірландії та інших.

1400 сольників, 94 міста України та десятки країн, в яких він виступав, — всього лише суха статистика. Вся «сіль» — в його неймовірно емоційний і зовсім віртуозному виконанні, умінні відчути інструмент! Не дарма Ігор — володар «Золотої медалі», трьох вищих призів «Золотої ліри» (єдиний в світі!) І потрапив в Книгу рекордів Гіннеса.

Спадщина акордеоніста на сьогодні становить 13 альбомів і 21 СD. З осені 2003 року музикант щомісяця виступає в Будинку актора, таким чином новий концерт стане вже 127!

«Катя, P. S.» — концерт, який Ігор присвячує пам’яті Катерини Навойтюк, головного методиста Будинку актора. З нею Ігор провів всі свої попередні 126 концертів в цьому залі. Крім класичної музики, Ігор зіграє багато улюблених мелодій Катерини Навойтюк зі своїх різних програм: старовинні танго, вальси, мелодію «Вечная любовь» з кінофільму «Тегеран-43», пасодобль «Ріо-Ріта», який звучав у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна «(Ігор його часто грав на біс, натякаючи, що не можна змінити місце зустрічі — Будинок актора) і багато іншої музики, що стала легендарною.


Предварительный заказ