Хор ім. Г. Г. Верьовки With love from Ukraine

Хор ім. Г. Г. Верьовки With love from Ukraine пятница 30 октября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Хор ім. Г. Верьовки з програмою «With love from Ukraine»

Дата: 30 жовтня

Час: 19:00

Локація: Культурний центр «FREEDOM», вул. Кирилівська, 134.

У програмі: українські народні пісні та танці національних етносів України.

Національний Заслужений Академічний Український Народний хор України ім. Г. Верьовки — унікальний український професійний вокально-хореографічний ансамбль, який з 1943 року поширює світом українську народну пісню та українське хореографічне мистецтво. Колектив проїхав понад 100 країн світу, має у творчому доробку пісні, танці, вокально-хореографічні композиції всіх регіонів України, а також пісні і танці національних етносів, які проживають на території України. Там де виступав славетний колектив - було визнано його заслуги, як творця надзвичайно оригінальних, загальнонаціональних та світових музичних скарбів.

Кількісний склад Національного хору складається з 158 чоловік. В колективі 5 народних артистів України, 17 заслужених артистів України, 4 заслужених діяча мистецтв, 4 заслужених працівника культури.

З 2016 року колектив очолює народний артист України, професор Зеновій Михайлович Корінець.

Репертуарний діапазон колективу сягає від етносу та фольклору до класичних обробок а-капела і пісень сучасних композиторів; від вокально-хореографічних сцен, композицій та народних дійств – до фольк-опери-балету. Органічними для колективу стали й оригінальні композиції, в яких музика, спів і танець виступають триєдиним компонентом.

Концерт відбудеться із дотриманням всіх рекомендацій МОЗ.


Предварительный заказ