Hardy Orchestra

Hardy Orchestra среда 07 марта 19:30

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Цей вечір подарує Вам справжне свято! Зустрічайте!

Симфонічний шоу — оркестр «HARDY ORCHESTRA « — улюбленець публіки, заслужено отримав визнання і любов глядачів. Нове звучання відомих хітів, вишукане аранжування талановитого диригента Олексія Андрійчука, оригінальна манера виконання знайомих композицій, професіоналізм і харизма оркестрантів, постійне спілкування з глядачами під час концертів і безлічі несподіваних сюрпризів — усе це заворожує і робить їх виступи незабутніми. Вибухова суміш драйвового року і чуттєвої симфонічної музики, за хвилину ви стаєте співучасником композицій, улюблених з дитинства і «проживаєте» кожен твір, кожну пісню разом з виконавцями, ні на мить не залишаючись байдужими.

У вас є ункальна можливість довідатися, як уживаються на одній сцені скрипки та ударні, флейти, кларнети, фаготи та синтезатори, а також тромбони, труби, валторни та гітари. Лише хiти! Лише справжня музика! Це буде справді HARDY! Попереджаємо: після цього вечора зміниться ваше уявлення про симфонічну рок-музику! Оркестр ризикує стати вашим улюбленим:)

В програму «I Love Rock’n’Roll» входять легендарні рок-композиції всесвітньо відомих груп: Rolling Stones, Scorpions, Bon Jovi, Queen, Eagles, Metallica, AC/DC, Led Zeppelin, Kiss та ін.


Предварительный заказ