Glenn Hughes

Glenn Hughes четверг 01 ноября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Вокаліст і басист Deep Purple Гленн Хьюз виступить в Києві!

Все частіше Україну відвідують визнані легенди рок-музики, а Київ стає обов’язковим пунктом в гастрольному розкладі популярних музикантів. Незабаром столиця здригнеться від нового ураганного концерту колишнього учасника Deep Purple Гленна Х’юза, який приїжджає в Україну з унікальним шоу «Classic Deep Purple Live» — 1 листопада, МЦКМ Жовтневий!

Гленн Х’юз, також відомий мільйонам фанатів як «Voice of Rock» (Голос Рока), колишній басист і вокаліст легендарних Deep Purple, які зовсім недавно відіграли грандіозний концерт в Палаці Спорту. Сьогодні він фронтмен рок-групи Black Country Communion, його ім’я внесено в «Зал слави рок-н-ролу», але його приголомшливий голос і впізнаваний гітарний стиль вже давно відомі кожному поважаючому себе меломанові.

Classic Deep Purple Live — хто з нас не мріяв вирушити в минуле, щоб наживо почути виступ улюбленої групи на піку слави і творчої фантазії? У програмі Гленна Х’юза прозвучать тільки ті пісні, які він вже виконував на сцені в складі Deep Purple або записував разом з ними на студії — «Burn» (1974), «Stormbringer» (1974) і «Come Taste the Band» (1975) . А це означає, що фанати почують такі хіти, як «Smoke on the Water», «Highway Stars», «Space Truckin '" та багато інших!


Предварительный заказ