Beth Hart

Beth Hart четверг 06 декабря 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Американська співачка Бет Харт виступить в Жовтневому палаці!

Номінована на премію Греммі співачка, олдскульна блюз-вумен Бет Харт осідлала креативну хвилю і продовжує щодня співпрацювати з важливими людьми в музичній індустрії. Її останній реліз «Fire on the Floor» випущений в 2016 році, але навіть відчайдушно-самокритична співачка називає його «до біса хорошим». 6 грудня володарка солодко-медового голосу виступить для жителів і гостей столиці в Жовтневому палаці!

«Справжня жіноча рок-зірка» — з хвалебною рецензією the Blues Magazine на творчість Бет Харт важко посперечатися, тим більше, що за 25 років захоплюючої музичної подорожі співачка випустила 9 студійних альбомів, виступала на одній сцені з Jeff Beck, взяла участь у записі альбому для Slash і гастролювала зі знаменитим Joe Bonamassa, з яким ще й випустила спільний альбом «Black Coffee» в січні цього року.

Новий альбом «Fire on the Floor», за словами співачки, подарував їй емоційне звільнення і відобразив еклектичні підліткові впливи на Бет як на виконавицю. Кожна з пісень увібрала в себе класичні музичні елементи госпела, соулу або класичного року а-ля Soundgarden. Навіть неймовірно самокритична співачка поділилася в інтерв’ю, що в процесі зведення зловила себе на думці, що виконала скажено хорошу роботу.


Предварительный заказ