Анне Вескі «Позади крутой поворот» Ювілейний концерт!

Анне Вески «Позади крутой поворот» Юбилейный концерт! четверг 15 ноября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

15 листопада 2018 року о 19:00 в Палаці «Україна» вперше на українській сцені виступить найвідоміша Естонська співачка Анна Вескі!

Анне Вескі — знаменита співачка з Естонії. На території колишнього Радянського Союзу Ганні отримала широку популярність завдяки виконанню пісні «Королева розового сада». А також в репертуарі цієї чарівної прибалтійської діви велика кількість прекрасних пісень: «Позади крутой поворот», «Радоваться жизни», «Возьми меня с собой», «По воле волн», «Межсезонье», «Листья желтые», «Продлись, счастье», «Песенка о капитане», «Улыбка на всех», «Ни о чем не жалейте», «Самба с Марадоной», «Белый букет на фоне моря», «Прости за любовь».

Анне Вескі безперестанно заряджає глядача оптимізмом, в її піснях завжди можна почути радісні ноти, а її чарівний голос, легкий прибалтійський акцент виділяють її серед всіх артистів. Анне Вескі з тих виконавців, кого впізнають по голосу з першої ж ноти.

Анне Вескі в радянські роки була на вершині хіт-парадів по популярності. Її пісні лідирували в рейтингах, весь радянський союз був буквально закоханий в цю стильну співачку. За своєю популярністю Анна Вескі поступалася хіба що тільки Аллі Пугачовій і Софії Ротару. З роками нічого не змінилося — Анні як і раніше бере участь в найпопулярніших телевізійних проектах, її пісні звучать на всіх фестивалю ретро-музики, майже кожен рік співачка випускає альбоми з новими піснями і ніколи не забуває про свої хіти. Що говорити, ця співачка — справжній кумир величезної кількості меломанів!

За 40 років творчої діяльності співачка об’їздила з гастролями весь світ. Глядачі люблять цю співачку і вже багато років дарують їй свою любов і визнання. А в Україні співачка виступатиме вперше! І ми точно дамо їй по-український гарячий прийом!


Предварительный заказ