Адриано Челентано (трибьют-шоу)

Адриано Челентано (трибьют-шоу) пятница 02 ноября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Незабутне триб’ют шоу Адріано Челентано! Музиканти великого маестро, усі кращі хіти та безмежна чарівливість Італіі у великому концерті в у рамках світового туру!

Легендарний Адріано Челентано — актор, співак, композитор, улюбленець жінок! Вже 50 років він утримує титул найяскравішої та найвпливовішої зірки італійської естради. Чарівний магнетизм його особистості постійно притягує нових шанувальників.

На превеликий жаль світової публіки вже понад 10 років маестро не дає концертів за межами Італії.

Але не будемо засмучуватись! 2 листопада для киян та гостей столиці з’явилася можливість насолодитися улюбленими піснями, поринути в море італійського колориту на концерті групи «Lui e gliamici delRe» — найкращого світового триб’ют-шоу ADRIANO CELENTANO з Італії! Група почала концертну діяльність у 2002 році й одразу завоювала серця глядачів. Соліст групи харизматичний Адольфо Себастьяні має дивовижну схожість зі своїм кумиром та другом — великим Адріано.

Коли Адріано Челентано, відвідав один з концертів групи, він був настільки вражений виступом, що сказав: «Таке відчуття, що нас тепер двоє!»

Кожен виступ триб’ют-шоу це яскравий емоційний вибух, справжнє поєднання музики та особливої енергетики.«Lui e gliamici del Re» вдалося відчути та відродити ту захопливу атмосферу, яка панувала на незабутніх концертах великого Артиста!


Предварительный заказ