Я - Квітка

Я - Квітка четверг 05 апреля 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

«КВІТКА» продовжує своє життя, рятуючи жінок України!

Музичний монолог-притча на одну дію «Я — Квітка» — перша постановка на театральній сцені на честь Квітки Цісик

У головних ролях:

  • Вікторія Васалатій — зірка театру ім. Івана Франка, лауреат театральної премії «Київська пектораль», лауреат міжнародних конкурсів вокалістів
  • Юрій Кондратюк (гітара) — відомий рок-музикант, учасник гурту «Yurcash /Юркеш»
  • режисер-постановник нар. арт. України, керівник театру «Київ» — Валерій Невєдров

Основою тексту моновистави стала музична п’єса-монолог «Квітка Цісик. Туга за Україною» Тетяни Череп-Пероганич — сучасної української поетеси, лауреатки українських і міжнародних літературних премій.

…Вона була на батьківщині лише раз. 1993-го. Через п`ять років американська співачка українського походження Кейсі Цісик відійшла у засвіти, не доживши до свого 45-річчя п`ять днів. Її добре знала і чула вся Америка, американці навіть підрахували, що голос Квітки Цісик лунав 22 мільярди разів в різних радіоефірах, з екранів кінотеатрів, на телебаченні. Згодом вона прийшла і до нас — унікальним колоратурним сопрано зазвучали у її виконанні «Два кольори», «Я піду в далекі гори», «Чорнобривці»… Коли вслухаєшся в її тонкий, чистий та прозорий голос, де лише легкий акцент видає закордонну співачку, — кожного разу відкриваєш її по-новому, а її пісня надихає.


Предварительный заказ