Сімейка Аддамсів

Сімейка Аддамсів

This event passed :(


But you can see the other events in category «THEATRE»

Бродвейський мюзикл «Сімейка Аддамсів»

Найочікуваніша прем’єра року на сцені Національної оперети України! Яскравий бродвейський мюзикл «Сімейка Аддамсів» розкаже кумедну і дотепну історію про інфернальну родину, яка завоювала мільйони сердець по всьому світу. Донька Аддамсів – дівчинка на ім’я Середа (Wednesday Addams) закохається у звичайного хлопчика. Як до цього поставляться її рідні, а також родина хлопчика, і що з цього вийде – українські глядачі зможуть побачити вже у квітні.

Над виставою працює литовська постановча група, до якої увійшли режисер-постановник Якштас Кестутіс Стасіс, художник-постановник Гінтарас Макаревічус та балетмейстер-постановник Бервінгіс Дайнюс.

Пан Статіс має досвід роботи над «Сімейкою» у Каунаському державному драматичному театрі. Вистава кожного разу проходить з аншлагами та збирає повний зал глядачів. Режисер впевнений, що українські театрали також закохаються у цей мюзикл. 


Увага! На виставу доступна послуга аудіодискрипціі.

·        при купівлі квитка у касі у театру оперети, потрібно  попередити касира  про необхідність  аудіодискриптора (послуга надається безкоштовно, ціна квитка на виставу фіксована);

·        при купівлі електронного або друкованого квитка в інших касах міста, необхідно зателефонувати адміністраторам театру оперети та замовити дану послугу за телефонами: 287-26-30 або 097-20-63-421;

·        попередити про надання цієї послуги необхідно не пізніше, ніж за 5 днів до дати вистави, зазначеної у квитку;

·        для  отримання послуг звукоопису на вистави великої зали, необхідно придбати місце у партері;

·        у день вистави просимо прибути до театру за 30 хвилин до початку вистави для знайомства з аудіодискриптором та технічним обладнання для звукоопису.



Pre-order