Любов без правил

Любов без правил

This event passed :(


But you can see the other events in category «THEATRE»

Вистава «Любов без правил» 

Чи здатні люди управляти своїми почуттями настільки, щоб вибирати, кого любити? На жаль (чи на щастя, хто знає?), це неможливо. Часом наше серце може так над нами пожартувати, що стає зовсім не до сміху. Прекрасна ілюстрація цієї теми - вистава «Любов без правил». Подивіться, як може обернутися іноді ситуація, яка більше схожа на хід відчаю, ніж на надзвичайно хитрий план. 

Загальне описання вистави і сюжет 

Що може зробити жінка, яка зневірилася побудувати щасливу кар'єру? На що вона може піти? Інтриги, роман з босом, зрада, брехня - ці вже давно відпрацьовані схеми, на жаль, не завжди працюють. Усе ускладнює ще й той факт, що доводиться шукати місце під сонцем, де чоловікам частіше посміхається удача. А може, спробувати самій стати чоловіком?

Саме таке рішення і приймає героїня вистави «Любов без правил» у виконанні театру «Візаві». Та чи чекала вона, що її новий образ може стати причиною стількох реакцій і проблем? По-перше, її молода людина не дуже рада такому перевтіленню коханої. Його не важко зрозуміти: непросто бачити свою прекрасну даму з вусами і бородою.

Ще одна проблема - коханка шефа. Їй дуже сподобався новий співробітник. Вона постійно його переслідує і буквально не дає продихнути від своїх натяків і жіночих хитрощів. Вишенькою ж на торті проблем стає жадання начальника, який взагалі вважає себе 100% чоловіком, включаючи переваги.

У цьому коловороті вкрай складно зберегти і баланс, і самоконтроль, і не втратити того, що досягнуто з такими труднощами. Ця вистава, виконана під керівництвом Євгена Морозова, прекрасно ілюструє, наскільки непросто в цьому світі бути і жінкою, і чоловіком, а особливо поєднувати в собі обидві іпостасі. 

Чому вам варто сходити на «Любов без правил» 

• ви отримаєте неймовірне естетичне задоволення від якісної гри акторів, декорацій і прекрасних костюмів;

• зможете подивитися як на світ чоловіків, так і жінок, під вельми несподіваним кутом;

• зарядитеся позитивом і відмінним настроєм до наступної зустрічі з театром;

• насолодитеся цікавими, змістовними і повними тонкого і гострого гумору діалогами і монологами.


Pre-order