"Д-р" / Доктор філософії

"Д-р" / Доктор філософії

This event passed :(


But you can see the other events in category «THEATRE»

До творчості відомого югославського драматурга-класика ХХ століття Браніслава Нушича наш театр звертається не вперше. Його комедія «Пані міністерша» користується величезною популярністю у глядача протягом більш ніж дванадцяти років! П’єсам цього екстравагантного автора характерні гострий гумор, оригінальність сюжету, несподівана інтрига, глибина зображення людських характерів… і не тільки це.

І ось — знову на нашій сцені Б. Нушич, з однією серед найкращих своїх комедій «Д-р»! Ця п’єса, чия спроможність перевірена часом, сповнена грайливим і м’яким сарказмом.

Герой, Живота Цвійович, нещодавно розбагатілий комерсант, одержимий ідеєю забезпечити світле майбутнє своєму синові-телепневі! Ради цього він під ім’ям власного сина віддає до університету бідного, але письменного юнака, який блискуче справляється з поставленим завданням і привозить такий бажаний «диплом доктора філософії»! Живота тріумфує — нарешті він доб’ється загального визнання, проб’ється до вищого світу, і навіть зможе взяти за невістку дочку міністра шляхів сполучення разом з кілометрами залізниць, обіцяних у придане!

Але немає нічого таємного, що б не стало явним! Комедійна пружина починає розкручуватися…

Чим вирішиться ця заплутана історія, глядач дізнається сам, подивившись геніальну комедію не менш геніального автора!


Pre-order