«PRO Boxing Show - 2016»

«PRO Boxing Show - 2016» неділя 06 листопада 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Чемпіонський вечір боксу від компанії «Union Boxing Promotion»

6 листопада 2016, КВЦ «Парковий»

  Три чемпіонські титульні поєдинки та низка яскравих рейтингових боїв – така насичена програма очікується в рамках вечора боксу від однієї з провідних промоутерських компанії України «Union Boxing Promotion».

6 листопада, під егідою Ліги професіонального боксу України, у столичному КВЦ парковий пройде черговий вечір боксу – «PRO Boxing Show - 2016».

В рамках вечора боксу глядачі стануть свідками одразу трьох титульних поєдинків, в яких топові бійці компанії «UBP» відстоюватимуть чемпіонські пояси Всесвітньої боксерської Асоціації -  WBA Continental.

Перший захист чемпіонського поясу проведе представник промоутерської компанії «Union Boxing Promotion» - Олександр ЄГОРОВ (16-1-1, 8КО). Нагадаємо, Чемпіонський пояс WBA Continental Олександр Єгоров здобув в нещодавньому поєдинку проти білоруського боксера Андрія Ісаєва, якого Олександр переміг у надзвичайно яскравому поєдинку одноголосним рішенням суддів.

Також глядачі стануть свідками двобою за участю найбільш титулованого бійця компанії «UBP» - Олега ЄФИМОВИЧА (28-2-0, 15КО). На сьогоднішній день Олег володіє престижним поясом WBA Continental і відстоюватиме вже втретє поспіль.  

В головному поєдинку вечора ми в черговий раз станемо свідками поєдинку найбільш технічного та перспективного боксера компанії «UBP» Артема ДАЛАКЯНА (13-0, 9КО), для якого це вже буде четвертий захист поясу WBA Continental.

Також в програмі вечора боксу заплановані не менш захопливі рейтингові бої за участю Олександра Грищука, Ігоря Магуріна, Богдана Онищенко, Ігоря Кудрицького та ін.

Нагадуємо,  вечір боксу «PRO Boxing Show» відбудеться 6 листопада в конгресно-виставковому центрі «Парковий» (м. Київ, вул. Паркова дорога, 16а)

Трансляцію титульних поєдинків здійснюватиме у прямому ефірі телеканал XSport. Початок трансляції 6 листопада о 19:00. 


Попереднє замовлення